keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevään ekat kakut

Leipominen on mulle kunnon keittiöterapiaa, ja varsinki kakkujen kyhäily on sieltä parhaimmasta päästä. Aikaansaannokset on lähinnä hyydytettyjä juustokakkuja, millon mihinki kinkereihin, ylläreiks tai sit iha muuten vaa jos tekee mieli vaa pyöräyttää joku tekele tai saan inspiksen testaa jotai uutta makuyhdistelmää. Frendit tietää tän kans ja osaa ottaa siitä myös osansa irti, viime viikonlopuks tuli kakkutilaus frendin 30v synttäreille. Se osottautu kuitenki vähä haasteellisemmaks koska tilaus oli "jotain raikasta eikä liian imelää" lisäks gluteeniton, pähkinätön ja vegaaniystävällinen. Gluteeniton ja pähkinätön onnistu viel iha mallikkaasti, vastaavia korvaavia tuotteita kun löytyy kaupan hyllystä helposti, mut ku piti sanoo heipat liivatelehdille nii jo asiasta googlettaminen aiheutti vähä pään vaivaa. Vegegelistä (jota käytin) ei ollu nii hirveesti hyvää sanottavaa monellakaa, joten päätin et en ota riskiä juhlapäivänä ja teen eka testiversion.

Joka l e v i s lopulta ympäri jääkaappia :D

Samalla ku nauroin räkäseen, puunasin sotkuja ja kirosin kaikki kasvissyöjät jonneki rehupellolle, totesin et kaikkee ei voi saada samaan pakettiin jos aion säilyttää hermot juhlapaikalla enkä oota et kakut levii pitkin pöytiä. 

Sama mikä pätee tunne-elämän allikoissa päti kakkuihinki: suklaa auttaa aina.

Liian itsekriittisenä en tietenkää ollu iha tyytyväinen omiin suorituksiin, mut muilta juhlijoilta tuli niin paljo kiitosta et ei ne varmaa sit nii pahoja ollukaa :)

(Aion silti kyl pysyy vanhoissa tutuissa aineissa täst edes, ellei oo ihan pakko poiketa sivupoluille)


Vadelma-Mustikka-Valkosuklaa
Lime-Valkosuklaa
                          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti