maanantai 12. maaliskuuta 2012

Waffles

Talviflunssa vei naisen viikoks sänkyyn ja puolet siitä ajasta vietin porukoitten hoteissa potemassa äänettömyyttä kipeen kurkun kans. Makuaistin palattua alko tehä mieli jotai hyvää, ja ku bongasin vanhempien keittiön kaapista vohveliraudan ni vahtiksii ei enää ollu. Skidinä syötiin vohveleita varmaa kerran viikos, tai sit pannaria tai lettuja, en tiiä mikä on syy siihen et niitei tällai aikuisena sit tuu tehtyy nii hirveesti..
Näitten kaikkien edellämainittujen tuotostan ohjeetha on tosi helppoi ja koostuu aika lailla samoista aineksista aina, pieniä säätöjä lukuunottamatta. Tällä kertaa kaivelin Belgialaisten vohveleitten ohjeen, niitten juju oli voi erikseen taikinaan sekotetut valkuaiset. Tuli iha vitsin hyvii :P

Kermavaahdolla ja mansikkahillolla
Belgialaiset vohvelit

4,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2tl tomusokeria
4,5dl täysmaitoa
1 rkl ruokaöljyä
3 kananmunaa, valkuaiset ja keltuaiset erikseen
hintsusti suolaa

hilloo, kermavaahtoo, banaanii, marjoja, jätskii, suklaata.. Päälle mitä ikinä sit tekeekää mieli.


*Sekoita maito, kananmunan keltuaiset ja ruokaöljy sekaisin. Kaada sitten sekaan keskenään sekaisin sekoitetut kuivat ainekset.
*Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja sekoita ne kevyesti muun taikinan sekaan.
*Paista öljyllä voidellussa vohveliraudassa
*Enjoy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti