maanantai 14. heinäkuuta 2014

Can you festival?!!

Festarit kuuluu kesään. Tai ainaki mun. Ku on viettäny puolet elämänsä kesistä enemmän tai vähemmän festariviikonlopuissa rymyten, nii ei ilman niitä oikee osaa ollakaa enää :)


Tänä kesänä tuli kiva pieni vahinkorepäsy ku festariplääni turpos ja suunnitelmiin mahtu neljät eri kemut. Alkuun vähä huoletti; Provinssirock, Ruisrock ja Ilosaarirock asettu heti kesäloman alkuun peräkkäisille viikonlopuille. Kestääkö kroppa? Räjähtääkö maksa? Huolet oli turhia, hyvin siitä selvittiin niinku aina ennenki :D. Nyt saa vähä breikkeillä ja viettää ansaittua kesälomaa (FYI: kuus viikkoo. Aattelin vaa kertoo.) muissa kuvioissa, ennen duuniin paluuta vedetää tsiguporukalla viel Blockfest loman päätteeks.
Sen lisäks et festareilla tulee nähtyy aimo kattaus erinäisiä bändejä, ryypättyy välillä enemmän ku tarviis, tavattuu frendejä ja uusia ihmisiä, on parasta kuitenki aina se yleinen festarifiilis. Joka tietysti vaihtelee, riippuen missä ollaan ja onks esim ihan paska sää :D. Tähän mennessä oon silti todennu et Ilosaaressa on väistämättä A I N A paras fiilis. Jengi on siellä jotenki iha eri asenteella ku muualla, ei oo kiire mihinkää, ei riehuta turhia ja otetaan toiset huomioon. Voi olla kans et kotikenttäetu vähä painaa täs kohtaa (since 1998 rokrok), mut en silti pistäs sen piikkiin kaikkee. Kaikkee ei vaan voi selittää.Loma jatkuu viel muutaman päivän Idässä, kevyen darran, aftersunin ja frendien merkeissä. Sit muutaman päivän hima pit-stopin kautta taas mökille. Luv it.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti